Contact  06 10 13 06 18

Heldere teksten

 

Kwaliteit

Teksten begrijpelijk maken voor iedereen. Op allerlei niveaus en op verschillende manieren. De informatie wordt verpakt in gemakkelijk leesbare zinnen en alinea’s met een juiste toonzetting. Teksten die de lezer aanspreken. We gaan hierbij niet over één nacht ijs maar doen grondig voorbereid ons werk. Zodat we van de hoed en rand weten en u verzekerd bent van het beste resultaat. De hoogste kwaliteit is immers altijd het doel van Tact Communicatie.

Verfijnde teksten

Ook zal uw tekst desgewenst voorzien worden van de juiste tussenkopjes of aanvullende beschrijvingen, zodat uw teksten ook daadwerkelijk bij zullen dragen aan het succes van uw bedrijf.

Grafische vormgeving

Een kwalitatieve ondersteuning van uw werk. Het is uw werk vertaalt in een communicatieverhaal. De vormgever vertaalt de essentie van uw bedrijf in een karaktervolle afspiegeling naar de professionele zakenwereld.

Fotografie

Een goede foto vertelt een verhaal. De compositie, kleur en kwaliteit zie je direct. Het is  belangrijk dat de foto's op een website en in drukwerk zorgvuldig zijn gekozen.