Contact  06 10 13 06 18

Heldere teksen

 

E-learning

E-learning is dé nieuwe manier van leren, van onderwijs aanbieden. ICT speelt daarin een belangrijke rol. Tact Communicatie geeft een goed beeld van de mogelijkheden van e-learning voor uw doelgroep, zorgt voor inhoudelijke didactische verdieping en vertaalt deze aansprekende content naar (blended) e-learning die pakt! Daarbij paart Tact Communicatie kennis van het samenstellen van e-learningtools met de kracht van multimedia.

 

E-learning samenstellen

De manier waarop we leren en opleiden, verandert de laatste jaren sterk. Dat komt door nieuwe onderwijskundige inzichten, maar ook door wijzigingen in de organisatie van opleidingen én de verwachtingen van degenen die cursussen en opleidingen volgen. We willen steeds meer kunnen leren op door ons zelfgekozen plaatsen en tijden. Informatie- en communicatietechnologie (ICT) speelt daarin een centrale rol.

 

Joop Derksen gaat in op al deze aspecten. Hij bespreekt de verschillende facetten van e-learning. Hij gaat de e-Learning concepten ontwerpen, en is een goede gesprekspartner voor management, studenten en leveranciers én hij levert een belangrijke bijdrage aan de implementatie van e-learning in uw organisatie.

 

Content

Alle aspecten worden belicht: e-learningtrends, e-learningconcepten/content, mogelijkheden webinar, kracht van multimedia, implementatie, e-learning tools, gamebased learning, e-innovatie, leerstijlen en e-learning, toetsen en certificeren, inzet van video, TPACK, mobiel leren, social media en social learning.

Combinatie

De combinatie van leren en de inzet van ICT en compacte heldere content met natuurlijk begrijpbare teksten. Het vormgeven van leersituaties (formeel en informeel) met behulp van informatie- en communicatietechnologie (in het bijzonder internettechnologie).

edited by Joopderksen

Samenstellen, adviseren en ontwerpen van een overzichtelijk e-learning landschap, e-learning concepten en begeleiden van het traject.

Een e-learning leerbeleving die plakt?

E-learning is dé nieuwe manier van leren en heeft een vaste plaats veroverd in bedrijven, zorginstellingen, scholen en overheidsorganisaties. Ontwerpen van
e-learning is steeds meer een onderdeel van training. Maar hoe zorgt u ervoor dat deze afwisselende manier bijdraagt aan goed en effectiever leren? Neem contact op met Joop Derksen.

 

> Naar het Artikel E-learning