Contact  06 10 13 06 18

Heldere teksen

 

Gezondheidszorg

Jarenlange communicatie-ervaring in de zorgsector is één van mijn sterke punten. Van thuiszorgorganisaties, zorgcentra en ver­pleeg­huizen tot instel­lingen voor mensen met een lichamelijke en verstande­lij­ke beperking. Als zelfstandig ondernemer ben ik een duizendpoot met een professionele kijk op de wereld die gezond­heids­zorg heet. Een sector volop in ontwikke­ling door wet- en regelgeving waar fusies, innovatie, vraaggestuurde zorg en de doelgerichte inzet van social media de kren­ten in de pap zijn. Waarbij feeling voor nuances en gevoe­lig­heden de échte communicatiespecialist kenmerkt.

 

Deskundig

Omdat ik al ruim twaalf jaar ondernemer ben, is zelfstandig functioneren mijn tweede natuur geworden. Daarnaast heb ik een breed interes­seveld en houd van afwisseling binnen het werk. Verder schrijf ik bijzonder graag en lever goede pro­duc­ten af. Cor­rect taal­gebruik is hierbij onontbeerlijk. Bovendien doet het een beroep op mijn deskundig­heid, creati­viteit en klant­ge­richt­heid. Uitstekende communicatieve vaardigheden zijn voor mij een must, aange­zien ik direct met klanten in contact sta. Daar­naast heb ik ruime ervaring in het begeleiden van vormgeving en druk­werk.

 

Tekst redigeren of herschrijven

Wilt u meer uit uw tekstwerk halen en uw tekst door een professional laten bekijken?  Zoekt u een tekstbureau om een tekst te redigeren? Heeft u al iets op papier gezet? Dan biedt dit uiteraard waardevolle informatie om mee verder te gaan.

 

Neem vrijblijvend contact op